Τρυφερό φρέσκο καλαμπόκι για μεσημεριανό, σνακ ή ό, τι άλλο θέλεις
Βάλε την κατσαρόλα να βράσει και να κοχλάσει καλά. Μην αλατίσεις το νερό καθόλο. Πρόσθεσε τα καλαμπόκια ολόκληρα και χρονομέτρησε. Μην τα αφήσεις περισσότερο από 3 λεπτά. Αν το καλαμπόκι σου είναι τρυφερό δεν χρειάζεται περισσότερο για να βράσει. Από αυτό το χρόνο και ύστερα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάνεις γεύση και θρεπτικά συστατικά στο νερό. Αλάτισε αφού το βγάλεις από το νερό και πρόσθεσε μια ιδέα βούτυρο στο καυτό καλαμπόκι να λιώσει και να πάρει υπέροχη γεύση.
Βάλε την κατσαρόλα να βράσει και να κοχλάσει καλά. Μην αλατίσεις το νερό καθόλο. Πρόσθεσε τα καλαμπόκια ολόκληρα και χρονομέτρησε. Μην τα αφήσεις περισσότερο από 3 λεπτά. Αν το καλαμπόκι σου είναι τρυφερό δεν χρειάζεται περισσότερο για να βράσει. Από αυτό το χρόνο και ύστερα, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάνεις γεύση και θρεπτικά συστατικά στο νερό. Αλάτισε αφού το βγάλεις από το νερό και πρόσθεσε μια ιδέα βούτυρο στο καυτό καλαμπόκι να λιώσει και να πάρει υπέροχη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου