mageirikikaitips
Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011
Μπύρα στο γκαζόν
Αν το γκαζόν σας έχει κιτρινίσει σε κάποιο σημείο, ραντίστε τη συγκεκριμένη περιοχή με μπύρα: Τα σακχαρώδη ένζυμα της μπίρας δυναμώνουν το γρασίδι και καταπολεμούν τους μύκητες που αναπτύσσονται και σταδιακά το ξεραίνουν.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου