Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2014

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ

Πάρε δύο κουταλιές της σούπας μέλι και μία κούπα νερό και ανακάτεψέ τα μέσα σε ένα μπολ. Μόλις το μέλι διαλυθεί στο νερό ρίξε μέσα τα κομμένα φρούτα σου. Άφησέ τα για 30 δευτερόλεπτα και δεν πρόκειται να μαυρίσουν για τις επόμενες οχτώ ώρες. Αν θέλεις να τα διατηρήσεις ακόμα περισσότερο (24 ώρες) απλά άφησέ τα μέσα στο νερόμελο λίγο παραπάνω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου