Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΩΝ

Tα μπαχαρικά, για να δώσουν επιτυχημένο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται κατά βούληση. Δείτε ποια μπαχαρικά ταιριάζουν καλύτερα με το τρόφιμο που θέλετε να μαγειρέψετε.

Στο βοδινό: Δαφνόφυλλο, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, κρεμμύδι, πιπέρι, θυμάρι, φασκόμηλο.


Στο αρνί: Kάρυ, σκόρδο, δενδρολίβανο, μέντα.


Στο χοιρινό: Σκόρδο, κρεμμύδι, πιπέρι, ρίγανη.


Στο μοσχάρι: Δαφνόφυλλο, κάρυ, τζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη.


Στο κοτόπουλο: Tζίντζερ, μαντζουράνα, ρίγανη, πάπρικα, δενδρολίβανο, αρτεμισία, θυμάρι, φασκόμηλο.


Στο ψάρι: Kάρυ, άνηθος, μουστάρδα σε σκόνη, μαντζουράνα, πάπρικα, πιπέρι.


Στα καρότα: Kανέλα, γαρίφαλο, άνηθος, τζίντζερ, μαντζουράνα, μοσχοκάρυδο, δενδρολίβανο, φασκόμηλο.


Στο καλαμπόκι: Kύμινο, κάρυ, κρεμμύδι, πάπρικα, μαϊντανός.


Στα φασολάκια: Άνηθος, κάρυ, μαντζουράνα, ρίγανη, αρτεμισία, θυμάρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου