Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Για να πετύχει η σαντιγί σας, πρέπει να χρησιμοποιήσετε κρέμα γάλακτος με 33% λιπαρά. Με ελαφριά κρέμα γάλακτος η σαντιγί δε θα αφρατέψει. Ρίξτε την κρέμα σε ένα μπολ και αφήστε τη στο ψυγείο τουλάχιστον για 30 λεπτά. Χτυπήστε τη με ένα ηλεκτρικό μίξερ χειρός. Για τη μους λευκής σοκολάτας, αναμίξτε το 1/3 της σαντιγί με λιωμένη στο μπεν μαρί σοκολάτα, και μετά προσθέστε απαλά την υπόλοιπη σαντιγί.

πηγή:https://www.glikessintages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου