Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΣΦΙΧΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΩΔΗ ΜΟΥΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

Το μυστικό για μια επιτυχημένη μους είναι να χτυπήσετε τα ασπράδια των αυγών σε σφιχτή μαρέγκα. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον διαχωρισμό των κρόκων από τα ασπράδια, έτσι ώστε τα ασπράδια να μην περιέχουν ούτε μια σταγόνα από τους κρόκους. Τα ασπράδια πρέπει να είναι κρύα, καθώς και το μπολ στο οποίο θα τα χτυπήσετε. Πριν τα χτυπήσετε προσθέστε μια πρέζα αλάτι. Ξεκινήστε να τα χτυπάτε με το μίξερ σε χαμηλή ταχύτητα και αυξήστε την σταδιακά. - Για να είναι η μους σας πιο σφιχτή, μη διστάσετε να προσθέσετε λίγο βούτυρο στη λιωμένη σοκολάτα (στο μέγεθος ενός καρυδιού).

πηγή:https://www.glikessintages.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου