Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

Πάπρικα...τα μυστικά της γλυκιάς κόκκινης σκόνης

Μπορεί να έχεις συνηθίσει πως τα μπαχαρικά σου αντέχουν στο ντουλάπι για μήνες ολόκληρους, όμως με την πάπρικα δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αρχικά πρέπει να αποθηκεύεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. Ενδέχεται μάλιστα να είναι καλύτερα να αποθηκεύεις την πάπρικα στο ψυγείο τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι και το χρώμα της θα κρατήσει, αλλά και το γλυκό ιδιαίτερο άρωμά της.

Φρόντισε σε γενικές γραμμές να προμηθεύεσαι μικρές ποσότητες, που να τελειώνουν γρήγορα, τις οποίες και φυλάς σε δοχεία που κλείνουν αεροστεγώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου