Ξεχάστηκες και οι πατάτες σου παράβρασαν. Μια λύση φυσικά είναι να φτιάξεις έναν ωραιότατο πουρέ. Λίγο γάλα, μοσχοκάρυδο , μια ιδέα βούτυρο και ίσως λίγο τριμμένο τυρί και θα γίνει όνειρο.
Αν όμως δεν έχεις όρεξη για πουρέ τότε πέρασε τις παραβρασμένες πατάτες σου από το φούρνο. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μυρωσδικά σου - θυμάρι, δενδρολίβανο - και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι. Ψήσε στους 220oC να πάρουν χρώμα και να αποκτήσουν μια νόστιμη κρούστα.
Μια άλλη πεντανόστιμη λύση είναι το τηγάνι. Και είναι και σχετικά υγιεινή αφού θα τις περάσεις από το τηγάνι για ελάχιστα λεπτά ίσα, ίσα να πάρουν χρώμα. Λίγο ελαιόλαδο, ένα ελαφρύ σοτάρισμα και θα γίνουν απίθανες...
Αν όμως δεν έχεις όρεξη για πουρέ τότε πέρασε τις παραβρασμένες πατάτες σου από το φούρνο. Αλατοπιπέρωσε, πρόσθεσε τα μυρωσδικά σου - θυμάρι, δενδρολίβανο - και περίχυσε με λίγο ελαιόλαδο και λεμόνι. Ψήσε στους 220oC να πάρουν χρώμα και να αποκτήσουν μια νόστιμη κρούστα.
Μια άλλη πεντανόστιμη λύση είναι το τηγάνι. Και είναι και σχετικά υγιεινή αφού θα τις περάσεις από το τηγάνι για ελάχιστα λεπτά ίσα, ίσα να πάρουν χρώμα. Λίγο ελαιόλαδο, ένα ελαφρύ σοτάρισμα και θα γίνουν απίθανες...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου