Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Τι να κάνεις με τα άγουρα φρούτα και λαχανικά σου;

Διάλεξες τα αγαπημένα σου φρούτα και λαχανικά από το μανάβη...
Όμως, πόσες φορές δεν έχει τύχει να είναι λίγο σκληρά και άγουρα. Τι να κάνεις; Σε καμία περίπτωση μην τα δοκιμάσεις έτσι στις συνταγές σου. Βάλε τα λαχανικά σου σε χάρτινη σακούλα και σε σκιερό σημείο που δεν έχει υγρασία. Ξέχασέ τα για 2-3 ημέρες και άνοιξέ τα στη συνέχεια. Ιδιαίτερα αβοκάντο, νεκταρίνια, ροδάκινα, νεκταρίνια θα γίνουν γλυκά και μαλακά σαν μέλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου