Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Πως θα γινουν τρυφερα τα πολυ ξερα φρουτα

Αν τα αποξηραμένα φρούτα που έχουμε στο ντουλάπι έγιναν με τον καιρό πολύ σκληρά και άκαμπτα και δεν θέλουμε να τα μουλιάσουμε σε χλιαρό νερό, πράγμα το οποίο συνήθως τα παραμαλακώνει και ενδείκνυται μόνο για συνταγές στις οποίες δεν μας πειράζει αν λιώσουν, τα βάζουμε σε ένα ταψί, τα ραντίζουμε με λίγες σταγόνες νερό και τα φουρνίζουμε σε μέτριο φούρνο, στους 180° C, για λίγα λεπτά. Έτσι γίνονται τρυφερά και εύκαμπτα χωρίς να χάσουν το σχήμα τους ή να λιώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου