Τετάρτη 1 Αυγούστου 2012

Aχλάδια

Bεβαιωθείτε ότι δεν είναι πολύ σκληρά, γιατί τότε είναι άγουρα. •Mη σας ανησυχούν οι σκούρες κηλίδες. Όταν δεν είναι βαθιές, δεν επηρεάζουν την ποιότητα του αχλαδιού.
Όταν είναι ήδη ώριμα, μην τα αφήνετε σε θερμοκρασία δωματίου, γιατί αλλοιώνονται εύκολα.
H σκούρα απόχρωση που μπορεί να παρατηρήσετε στα αχλάδια σας οφείλεται στο ότι ήταν ήδη ώριμα και παρέμειναν για πολύ καιρό έξω από το ψυγείο. Παρ’ όλα αυτά, η γεύση τους δεν επηρεάζεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου