Παρασκευή 3 Αυγούστου 2012

ΡΕΠΑΝΙ


Πρέπει να γνωρίζετε ότι το ρεπάνι (το άσπρο) καίει (συνήθως) και αυτό το
κάνει υπέροχο. Αυτό που δεν γνωρίζετε (ίσως) είναι ότι το "κάψιμο" του ρεπανιού βρίσκεται ακριβώς κάτω από την φλούδα σε πολύ μικρή απόσταση από αυτήν και όσο πάμε προς το κέντρο του καρπού το κάψιμο εξασθενίζει. αρα μην καθαρίζετε πολύ το ρεπάνι, σχεδόν να το ξεφλουδήζετε απλά (σαν τα καρότα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου