mageirikikaitips
Κυριακή 5 Αυγούστου 2012
Το μαγείρευμα των ψαριών
Όταν μαγειρεύονται στον φούρνο, ή στην σχάρα, τα ψάρια στεγνώνουν γρήγορα και χάνουν την νοστιμιά τους. Για να διατηρούν την ουσία τους, μην τα καθαρίζετε, αλλά τραβάτε μετά την πέτσα ολόκληρη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου