mageirikikaitips
Παρασκευή 31 Μαΐου 2013
ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ ΚΑΛΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΚΡΕΑΣ
Καλό κομμάτι χοιρινού θεωρείται αυτό που είναι 10-15 μηνών και το χρώμα του είναι ροζ. Εκλεκτά κομμάτια του είναι το ψαρονέφρι, το φιλέτο και οι χοιρινές μπριζόλες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου