mageirikikaitips
Κυριακή 12 Μαΐου 2013
ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ
Τα εσπεριδοειδή που χρησιμοποιούμε στα γλυκά μας πρέπει να τα πλένουμε πολύ σχολαστικά, γιατί (ειδικά τα εισαγόμενα) η φλούδα τους ψεκάζεται με μυκητοκτόνο, το οποίο φεύγει πολύ δύσκολα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου