mageirikikaitips
Κυριακή 21 Ιουλίου 2013
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΟΤΑΝ ΤΗΓΑΝΙΖΕΤΕ
Για να μην καεί το λάδι όταν τηγανίζετε, μην αφήνετε το τηγάνι στη φωτιά ποτέ χωρίς να έχει μέσα κάτι. Αρκεί να
βάλετε μια φέτα ψωμί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου