Σάββατο 20 Ιουλίου 2013

ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΣΕΡΒΙΣΙΣΜΑΤΟΣ ΚΡΑΣΙΩΝ

Τα πλούσια κόκκινα κρασιά σερβίρονται σε θερμοκρασία 16-18οC π.χ τα Bordeaux σερβίρονται σε θερμοκρασία 18 οC και τα Boulogne σε 16 οC.
Τα κόκκινα γλυκά κρασιά σε θερμοκρασία 14-16 οC και τα ελαφρά αρωματικά κόκκινα 12-14 οC. 
Τα λευκά κρασιά 11-13 οC, τα  ξηρά λευκά και τα ξηρά ροζέ 8-10 οC. Η σαμπάνια στους 8 οC.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου