mageirikikaitips
Τρίτη 23 Αυγούστου 2011
ΣΑΛΤΣΑ PESTO
Για να γίνει πιο ελαφριά και πιο γευστική η σάλτσα pesto αντικαθιστούμε
το μισό βασιλικό με μαϊντανό και επίσης το μισό κουκουνάρι με αμύγδαλο.
Έτσι έχει μια γεύση πιο φίνα και συνάμα αρκετές θερμίδες λιγότερες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου