mageirikikaitips
Τρίτη 19 Ιουνίου 2012
Η εύκολη απόψυξη
Κάνατε απόψυξη στο ψυγείο, ή στον καταψύκτη; Απλώστε λίγη γλυκερίνη στα τοιχώματα της καταψύξεως. Την επόμενη φορά, ο πάγος θα φεύγει πλάκες-πλάκες, οπότε θα διευκολυνθείτε σημαντικά.
1 σχόλιο:
Ανώνυμος
20 Ιουνίου 2012 στις 12:54 μ.μ.
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Απάντηση
Διαγραφή
Απαντήσεις
Απάντηση
Προσθήκη σχολίου
Φόρτωση περισσότερων...
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
ΑπάντησηΔιαγραφή