mageirikikaitips
Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012
Διατηρήστε τον χυμό από τα ντοματάκια
Όταν δεν χρειάζεσθε παρά μόνο την «σάρκα» από τα αποφλοιωμένα ντοματάκια σε κονσέρβα, ρίχνετε τον χυμό σε παγοθήκες και καταψύχετέ τον για να τον χρησιμοποιήσετε σε σούπες και σάλτσες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου