Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Τσεκάρετε αν η σόδα φαγητού είναι καλή

 Τσεκάρετε αν η ξεχασμένη στο ντουλάπι σας σόδα,είναι ακόμα καλή:
Βάζουμε σε ένα μπολ 1/2 κ.γλ. σόδα και ρίχνουμε επάνω της 1 κ.γλ. ξίδι ή λεμόνι. Εάν η σόδα αφρίσει σημαίνει ότι είναι εντάξει και δεν έχει "εξασθενίσει", άρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί.

1 σχόλιο:

  1. Νικόλα μου.......δεν παίζεσαι με τις απίθανες και πρωτότυπες συμβουλές που μας "σεντράρεις"!!!!
    Μόλις.....καρατσεκάρησα το Baking Powder και τη σόδα μου που τα είχα κάποιον καιρό μετά τη λήξη τους,αλλά τα tests σύμφωνα με τις συμβουλές σου μου βγήκαν "μπόμπες".Μιλάμε για άφρισμα......του κερατά που λέμε!!!!!
    Νάσαι καλά φιλάρα μου..........
    Μητσάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή