Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Για τρυφερό και ζουμερό κρέας


Για να είναι πιο τρυφερό και ζουμερό το χοιρινό ή το μοσχαρίσιο κρέας που κάνουμε ψητό στο φούρνο ή στη σχάρα και για να ψηθεί λίγο πιο γρήγορα, χρησιμοποιούμε το εξής κόλπο:
Γεμίζουμε με το χυμό ενός πορτοκαλιού μια σύριγγα (απ' αυτές για ενέσεις) και κάνουμε "ενέσεις" με το χυμό σε διάφορα σημεία του ωμού κρέατος. Αφήνουμε το κρέας για μια ώρα και μετά το ψήνουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου