Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Ξαναζωντανέψτε τα μαραμένα λαχανικά

Όταν τα λαχανικά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε στη σαλάτα μας έχουν μαραθεί, κόβουμε λίγο το κοτσάνι τους και τα βουτάμε σε μια λεκάνη με παγωμένο νερό, όπου τα αφήνουμε για 1 ώρα περίπου.
Αν, βέβαια, πρόκειται να καταναλώσουμε τα λαχανικά που αγοράσαμε εντός του 24ώρου, τα πλένουμε και τα βάζουμε στο ψυγείο χωρίς να τα σκουπίσουμε για να διατηρήσουν την υγρασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου