Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

ΧΡΟΝΟΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΑΨΙ


Βάλτε το γλύκισμα που πρόκειται να ψήσετε στη σωστή φόρμα ή ταψί,
γεμίζοντάς το ως τα 2/3 του ύψους του. Ο χρόνος ψησίματος ποικίλει
ανάλογα με τις διαστάσεις του ταψιού ή της φόρμας. Η ίδια ποσότητα
ζύμης, συγκεντρωμένη σε μια βαθιά, ψηλή φόρμα, χρειάζεται περισσότερο
χρόνο ψήσιμο, από εκείνον που απαιτείται, για να ψηθεί απλωμένη σ' ένα
πλατύ ρηχό ταψί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου