mageirikikaitips
Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011
Λάδι το οποίο «πετά» στο τηγάνισμα
Αποκτήστε την συνήθεια να βάζετε λίγο αλάτι ψιλό στον πάτο του τηγανιού, πριν λειώσετε το βούτυρο, ή οποιαδήποτε άλλη λιπαρή ουσία. Θα αποφύγετε έτσι το «πέταγμα», κατά την διάρκεια του τηγανίσματος.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου