mageirikikaitips
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011
Λάδι στη λευκή σοκολάτα
Όταν θέλουμε να λιώσουμε λευκή σοκολάτα βάζουμε στο μπεν μαρί ελάχιστο ελαιόλαδο. Αυτή η προσθήκη βοηθάει στο να λιώσει πιο εύκολα η σοκολάτα και να αποκτήσει πιο καλή υφή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου