mageirikikaitips
Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011
Η πιο καλή η μπεσαμέλ II
Το γάλα που ρίχνουμε στο καβουρδισμένο αλεύρι για να φτιάξουμε
μπεσαμέλ είναι προτιμότερο να το έχουμε ζεστάνει προηγουμένως. Έτσι, η μπεσαμέλ κινδυνεύει να σβολιάσει λιγότερο από ό,τι αν το γάλα ήταν κρύο από το ψυγείο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου