mageirikikaitips
Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013
ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΧΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΑΚΑ
Το μπιζέλι θα χάσει το λαμπερό πράσινο χρώμα του, αν μαγειρεύεται σε σκεπασμένη κατσαρόλα, με άλλα όξινα συστατικά, όπως ο χυμός λεμονιού, το κρασί ή οι ντομάτες.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου