mageirikikaitips
Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013
ΑΣΒΕΣΤΟΝΕΡΟ ΣΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
Στις παλιές συνταγές για γλυκά κουταλιού, χρησιμοποιούν ασβεστόνερο (σβησμένο ασβέστη διαλυμένο σε νερό)για να σφίξουν τα ευαίσθητα φρούτα (καρπούζι, βερίκοκο, κολοκύθι).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου