mageirikikaitips
Τετάρτη 5 Ιουνίου 2013
ΠΩΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΑ
Δροσερή, αλλά όχι παγωμένη (7-8C). Βάλτε τη σε μια σαμπανιέρα γεμάτη παγάκια. Η σαμπάνια που βγαίνει από μια κάβα στους 10-12C, φτάνει στη σωστή θερμοκρασία μετά από 20 λεπτά ψύξης στη σαμπανιέρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου