Ο χρόνος είναι χρήμα, αλλά η γεύση είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα
Γι' αυτό και αν θέλεις να ψηθούν καλά τα μπιφτέκια σου στο γκριλ ή το μπάρμπεκιου στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Δοκίμασε λοιπόν αφού τα πλάσεις με ό, τι υλικά σου αρέσουν, κάνε μια μικρή τρύπα με το δάχτυλο στο κέντρο τους. Έτσι θα περάσει πιο γρήγορα η θερμότητα και το μπιφτέκι θα ψηθεί ομοιόμορφα και γρήγορα. Άσε που μέχρι να ψηθεί τελείως, η τρυπούλα θα κλείσει!
Γι' αυτό και αν θέλεις να ψηθούν καλά τα μπιφτέκια σου στο γκριλ ή το μπάρμπεκιου στον μικρότερο δυνατό χρόνο. Δοκίμασε λοιπόν αφού τα πλάσεις με ό, τι υλικά σου αρέσουν, κάνε μια μικρή τρύπα με το δάχτυλο στο κέντρο τους. Έτσι θα περάσει πιο γρήγορα η θερμότητα και το μπιφτέκι θα ψηθεί ομοιόμορφα και γρήγορα. Άσε που μέχρι να ψηθεί τελείως, η τρυπούλα θα κλείσει!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου