Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Πώς θα έχεις την τέλεια μαρέγγα για άψογα γλυκα

Βγάλε τα αυγά από το ψυγείο αρκετή ώρα πριν ξεκινήσεις το γλυκό...
Το μυστικό για αφράτη μαρέγγα που στέκεται και δίνει όγκο και αφράτη γεύση στα γλυκά σου είναι τα ασπράδια να βρίσκονται σε θερμοκρασία δωματίου. Πρόσεξε ιδιαίτερα να μην πέσει μέρος από τον κρόκο αυγού στο μπολ που θα χτυπήσεις τη μαρέγγα, ενώ και τα εξαρτήματα του μίξερ ή το σύρμα θα πρέπει να είναι απολύτως καθαρά (δηλαδή να μην έχουν χρησιμοποιηθεί κάποιο άλλο μέρος της συνταγής, πριν την μαρέγγα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου