Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τι κοινό έχει ο χυμός ακτινίδιου με τη μοσχαρίσια μπριζόλα σου; Super μυστικό για τέλειο barbeque

Την επόμενη φορά που θα ετοιμπάσεις μοσχαρίσια μπριζόλα, θυμίσου να πάρεις και ακτινίδια
Στύψε το ακτινίδιο και "μαρίναρε" την μπριζόλα σου στο χυμό του λίγη ώρα πριν το ψήσιμο. 20 λεπτά είναι αρκετά. Ξέπλυνε την μπριζόλα, αλατοπιπέρωσέ την και ψήσε στα κάρβουνα. Το κρέας θα είναι πιο τρυφερό και μαλακό. Δοκίμασέ το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου