Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Γιατί πρέπει να βάλεις ρύζι στην αλατιέρα;

Είναι ένας πολύ καλός τρόπος να συντηρήσεις το αλάτι σου καλύτερα μέσα στην αλατιέρα και να μην πετρώσει και δεν πέφτει στο φαγητό. Το ρύζι θα τραβήξει την υγρασία από το δοχείο, θα βοηθήσει τη ροή του αλατιού και θα διευκολύνει και τη... "ζωή" σου στο τραπέζι και στο μαγείρεμα. Πρόσθεσε λοιπόν μια κουταλιά ρύζι μέσα στην αλατιέρα σου και θα δεις άμεσα διαφορά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου