Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Μαγειρικό σπρέι... κι όμως μπορεί να κάνει τη διαφορά

Ψέκασε τη νοστιμιά στο ταψάκι σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές...
Χρησιμοποίησε κάποια συσκευή ψεκασμού ή ένα μαγειρικό πινέλο για να ελέγξεις την ποσότητα λίπους που προσθέτεις στο ταψί, τηγάνι ή κατσαρόλα. Και δεν είναι μόνο θέμα υγείας και ελαφριάς διατροφής, αλλά και σωστής μαγειρικής. Υπάρχουν φαγητά που δεν πρέπει να γίνουν βαριά και να.... "στάζουν" λάδι! Ο μόνο τρόπος λοιπόν να γίνουν νόστιμα είναι έχουν όση ακριβώς ποσότητα πρέπει. Σαλάτες με πράσινα λαχανικά που δεν απαιτούν πολύ ελαιόλαδο, θα πάρουν όλη τη γεύση με μικροσταγονίδια παντού στα φύλλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου