Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Αλεύρωσε τη ζύμη για ζύμωμα, όχι όμως τα χέρια

Δουλεύεις τη ζύμη για την σπιτική τραγανή πίτσα. Ξεκινάς το ζυμωμα για την δική σου home made πίτα! Αφού πάρει η ζύμη όσο αλέυρι χρειαστεί για να έχει τη σωστή ελαστικότητα, τότε εκείνο που πρέπει να κάνεις είναι να λαδώσεις...
Τα χέρια σου με λίγο ελαιόλαδο θα γίνουν η καλύτερη "μηχανή" για να ζυμώσεις σωστά, όσο πρέπει και όπως χρειάζεται για να είναι εντάξει. Το λάδι θα κάνει τη ζωή σου πιο εύκολη και το ζύμωμα παιχνιδάκι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου