Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Γλυκά: όλη η απόλαυση με τις μισές θερμίδες


Όλα τα γλυκά γίνονται ελαφρύτερα, εάν χρησιμοποιήσετε για την παρασκευή τους ελαιόλαδο ή μαργαρίνη αντί για ζωικό βούτυρο, γάλα χαμηλών λιπαρών αντί για πλήρες, στραγγιστό γιαούρτι αντί για κρέμα γάλακτος και περισσότερα ασπράδια αβγών αντί για κρόκους. 
Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε υποκατάστατα χαμηλών θερμίδων, όπως π.χ. απομίμηση σοκολάτας, στέβια ή σουκραλόζη αντί για ζάχαρη ή ελαφριά κρέμα ζαχαροπλαστικής αντί για κρέμα γάλακτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου