Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Τι θα κάνεις αν σου στέγνωσε το κρέας


Αν έψησες το κρέας για περισσότερη ώρα απ΄ότι χρειάζεται τότε πιθανότατα να στέγνωσε και να έγινε πολύ σκληρό. Τι κάνεις σε αυτή την περίπτωση;
Τη λύση στην δίνει το... γάλα! Για να σώσεις την κατάσταση περίχυσέ το παραβρασμένο κρέας με λίγο γάλα, κατά προτίμηση εβαπορέ, και στη συνέχεια βάλε το σε ένα σκεύος με κλειστό 
το καπάκι. Άφησε ξανά το φαγητό να βράσει για λίγα λεπτά σε σιγανή φωτιά και στη συνέχεια απομάκρυνε τη κατσαρόλα απο το μάτι της κουζίνας.Οπως θα διαπιστώσεις ιδίοις όμασι, το γάλα θα ανακτήσει τα υγρά και θα κάνει ξανά το κρέας ζουμερό και νόστιμο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου