Κυριακή 3 Μαρτίου 2013

Ποια σάλτσα ταιριάζει σε ποιο φαγητό;


Γλυκόξινη: ταιριάζει με ψητό χοιρινό, βραστό ή ψητό μοσχάρι, βραστό ψάρι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, λαχανικά, ρύζι.

Κάρι: ιδανική για ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα, ρύζι.

Λευκού κρασιού: δένει ιδανικά βραστό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι, ζυμαρικά.

Μαγιονέζας: για βραστό ψάρι, ψητό κοτόπουλο, πράσινες σαλάτες, ρύζι.

Μαδέρα: για βραστό ή ψητό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, ψητό κουνέλι, ψητό ψάρι.

Μανιταριών: ιδανική για βραστό μοσχάρι, βραστό ή ψητό ψάρι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα, ζυμαρικά κάθε είδους, ρύζι.

Μιλανέζε: για βραστό μοσχάρι, βραστό ψάρι, βραστό ή ψητό κοτόπουλο, ρύζι.

Μουστάρδας: ταιριάζει με μπιφτέκια, ψητό χοιρινό, βραστό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, ψητό
κουνέλι, ψητό κοτόπουλο, γαλοπούλα.

Ντομάτας: η καλύτερη για ψητό χοιρινό, ψητό μοσχάρι, ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι,
ζυμαρικά, ρύζι.

Ολαντέζ: δίνει γεύση στο ψητό αρνάκι, βραστό ή ψητό ψάρι, λαχανικά.

Πέστο: για τα ζυμαρικά.

Τυριών: δοκιμάστε τη με βραστό μοσχάρι, βραστό κοτόπουλο, ζυμαρικά, ρύζι, λαχανικά,
σαλάτες λαχανικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου