mageirikikaitips
Τρίτη 26 Μαρτίου 2013
Ιδανική θερμοκρασία ψησίματος
Κρέατα & μπιφτέκια
- Θέλουν δυνατή φωτιά στην αρχή και μέτρια στο τέλος.
Ψάρια
- Χρειάζονται πολύ καυτό ελαιόλαδο στο τηγάνισμα για να γίνουν τραγανά.
Πατάτες
- Αρχικά η φωτιά πρέπει αν είναι μέτρια και προς το τέλος δυνατή.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου