Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

Ποιόν κιμά να προτιμήσεις και γιατί


Θέλεις δυνατή γεύση στον ουρανίσκο;
Αν θέλεις γεύση έντονη και δυνατή το λίπος δεν το αποφεύγεις. Τα καλύτερα κομμάτια του μοσχαριού για κιμά σε αυτήν την περίπτωση είναι τα καπάκι, λάπα, σπάλα ή ελιά.
Θέλεις ότι πιο άπαχο;
Ο κιμας από ουρά, νουά ή τρανς είναι η πιο υγιεινή και λιγοθερμιδική επιλογή!
Κάτι ενδιάμεσο υπάρχει;
Καλά κομμάτια μοσχαρίσιου κρέατος με λίγο λίπος είναι το κιλότο και το στρογγυλό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου