Σάββατο 9 Μαρτίου 2013

Μικρά μυστικά για τέλεια και σφιχτή σαντιγύ


Για σφιχτή σαντιγύ: Μαζί με την κρέμα γάλακτος ρίξε 5 σταγόνες χυμού λεμονιού - όχι παραπάνω για να μη χαλάσει η γλυκιά γεύση της - και στη συνέχεια χτύπησέ τη στο μίξερ στην υψηλότερη ταχύτητα!
Για ακόμη πιο ντελικάτη γεύση: Πειραματίσου με διάφορα λικέρ και αρώματα! Λίγη βανίλια ή ένα λικεράκι της αρεσκείας σου, ακόμη και κονιακ δίνουν άλλη πινελιά στο αποτέλεσμα!
Προσοχή! Με το που θα γίνει η σαντιγύ σταματάς κατευθείαν το χτύπημα. Αλλιώς η σαντιγύ θα "κόψει".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου