mageirikikaitips
Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013
Για να μην καούν τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια
Για να μην καούν κατά το ψήσιμο και ξεφλουδίσουν τα ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια, πρέπει πριν τα χρησιμοποιήσετε να τα μουλιάσετε σε νερό για περίπου μισή ώρα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου