Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

Ποια αβγά είναι καταλληλότερα για κάθε χρήση


- Τα πολύ φρέσκα αβγά είναι καταλληλότερα για ποσέ ή τηγάνισμα
- Τα λιγότερο φρέσκα για βραστά, σάλτσες, ζύμες και γενικά για χρήσεις όπου η εμφάνιση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο.
- Για τις ομελέτες χρησιμοποίησε μόνο τα ασπράδια ή έναν κρόκο και περισσότερα ασπράδια.
-Για να γλιτώσεις πολλές θερμίδες, τηγάνισε τα αβγά με λίγο νερό ή μαγειρικό σπρέι αντί για λάδι ή λίπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου